När börjar ett barn gå?

Är du precis som jag helt kass på allt vad som handlar om barn. Jag kan exempelvis inte alls säga hur gammalt ett barn är bara utifrån att se det, jag har heller ingen aning om när ett barn kan tänkas ta sina första steg och skulle helt ärligt kunna säga att jag inte ens kan gissa när ett barn börjar prata. Oavsett så har min syster två barn, varav jag vet att den ena är tre år gammal. Detta vet jag för att hon är född på samma dag som mig och jag har på något konstigt vis printat in hennes födelseår så att jag minns det.

Vad bra, tänker du, du vet hur gammal din systerdotter är. Jo det vet jag, men då kommer nästa dilemma. Nu i december fyller hon 4 år och vi är bjudna på kalas, men vad i hela friden ska jag köpa? Leker man med dockor? Kan man skriva och måla? Leker man ens med leksaker? Som tur är har jag tidigare varit inne på https://vikingtoys.se/kategori/alder/leksaker-for-barn-3-till-4-ar/ och här kan man passande nog kategorisera alla deras produkter utifrån hur gammalt barnet är. Helt fantastiskt skulle jag säga eftersom jag här nu bara kan välja och vraka.

Leksaker som inte bara uppskattas utan som också är bra

Bra nog så är leksakerna från Viking Toys ofta märkte med ECOLINE, som påvisar att leksakerna är producerade med miljö och hållbarhet i åtanke, något som jag prioriterar högt. Inte nog med att barnen leker med leksaker som passar deras ålder så sker det också på ett miljövänligt vis.

Det känns dessutom fantastiskt att ha valt leksaker som passar just den åldern som barnet är i. Vid tre till fyra års åldern så börjar barnen nämligen leka med varandra på allvar och att låta leksakerna bli en del av detta är ju fantastiskt. Förhoppningsvis lär jag mig också lite mer om barn på köpet… 🙂